0item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

DeadlineΗ σειρά προϊόντων deadline παρασκευάζεται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της KM monitor και έρχεται να καλύψει στην δύσκολη εποχή για την αγορά του car audio την ανάγκη των πελατών για μια αξιόπιστη λύση σε πολύ οικονομική τιμή. Οι εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και η εμπειρία των τριάντα και πλέον χρόνων του κυρίου Κωνσταντίνου Μπουφίδη εγγυώνται την ποιότητα και τις επιδόσεις των εν λόγω προϊόντων.

Read More
Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016 4:21:45 μ.μ. Europe/Istanbul By Giannis Roussos Αντιπροσωπείες,

Atomic

Το να καταφέρει κανείς κάτι το εξαιρετικό απαιτεί δέσμευση, αφοσίωση, υπομονή, θάρρος, πειθαρχία και την διακαή επιθυμία να είσαι ο καλύτερος. Στην Atomic ο στόχος του να κατέχεις ηγετική θέση στο σχεδιασμό και την κατασκευή μεγαφώνων επιτυγχάνεται έχοντας τα παραπάνω σαν οδηγό. Αυτή τη φιλοσοφία αντικατοπτρίζεται στα μεγάφωνα της από το 1946.

Τα παγκοσμίως αναγνωσμένα για την ποιότητα τους μεγάφωνα της Atomic κατασκευάζονται στις ΗΠΑ. Όλα τα μεγάφωνα είναι χειροποίητα, ενσωματώνουν τεχνολογία αιχμής, για την δημιουργία τους έχουν χρησιμοποιηθεί τα πιο εξελιγμένα εξαρτήματα και κατασκευάζονται με τις ακριβείς προδιαγραφές και κανένα περιθώριο απόκλισης. Η Δέσμευση προς τους πελάτες της είναι να παρέχει ένα εξαιρετικό, αξιόπιστο προϊόν μεγάλης αξίας σε λογική τιμή.

Read More
Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016 4:18:22 μ.μ. Europe/Istanbul By Giannis Roussos Αντιπροσωπείες,

Master AudioΗ Amate-Audio είναι ανάμεσα στους πρωτοπόρους τεχνολογικά στον χώρο του επαγγελματικού ήχου στην Ευρώπη. Δημιουργεί προηγμένες ολοκληρωμένες λύσεις για τις πιο απαιτητικές ανάγκες ενίσχυσης του ήχου. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της εταιρίας είναι η δημιουργία ενεργητικών ηχητικών συστημάτων και line arrays ενσωματώνοντας την τελευταία ψηφιακή τεχνολογία.

Read More
Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016 4:15:47 μ.μ. Europe/Istanbul By Giannis Roussos Αντιπροσωπείες,

Η KM monitor ιδρύθηκε το 1976 από τον κύριο Κωνσταντίνο Μπουφίδη. Η αρχική της δραστηριότητα ήταν η εμπορία συστημάτων Hi-Fi και επαγγελματικών συστημάτων ήχου ενώ στην συνέχεια επεκτάθηκε στο εμπόριο μουσικών οργάνων, οπτικοακουστικών μέσων καθώς και την κάλυψη συναυλιών.

Tο 1983 επικεντρώθηκε στην αντιπροσώπευση εταιριών επαγγελματικού ήχου και φωτισμού, δημιουργώντας μια εξαιρετικά δυναμική σχέση με τους οίκους του εξωτερικού που συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα μέχρι και σήμερα.
Το 1999 εισήλθε δυναμικά και στον χώρο του car audio όπου κατέλαβε ηγετική θέση και διακρίθηκε για τις αξεπέραστες επιδόσεις των προϊόντων κυρίως στις υψηλές και μεσαίες συχνότητες ανοίγοντας μια νέα σελίδα στο ICE.

Με το πέρασμα του χρόνου δημιούργησε ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων (dealers) σε όλη την Ελλάδα, μέσα από το οποίο διοχετεύει τα προϊόντα που κατ' αποκλειστικότητα αντιπροσωπεύει, έτσι ώστε να καλύπτει άμεσα τις ανάγκες όλων των πελατών.

Με ένα επιτελείο έμπειρων τεχνικών αναλαμβάνει την μελέτη, εγκατάσταση και ρύθμιση κάθε συστήματος επαγγελματικού ήχου. Παρέχει υπεύθυνα και με αξιοπιστία, τεχνική κάλυψη (service) για όλα της τα προϊόντα με την υποστήριξη εξειδικευμένων τεχνικών. Παράλληλα διατηρεί μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα προϊόντα, ακόμα και για τα μοντέλα που εισήγαγε πριν 20 χρόνια.

Το 2008 η εμπειρία συνδυάστηκε με την επόμενη γενιά και δημιουργήθηκε η νέα εταιρία με την επωνυμία ΜΠΟΥΦΙΔΟΥ ΕΥΛΑΜΠΙΑ & ΣΙΑ ΕΕ δίνοντας συνέχεια στην αναγνωρισμένη προσπάθεια και εκτίμηση από την πλευρά των προμηθευτών και των πελατών που στήριξαν και στηρίζουν μέχρι και σήμερα την KM monitor.

Στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Νικολάου Πλαστήρα 75 στους Αγίους Αναργύρους δίνεται η δυνατότητα, με μεγάλη ευκολία λόγω της τοποθεσίας, σε όλους τους πελάτες από την Αθήνα και την επαρχία να δουν από κοντά όλα τα προϊόντα και να απολαύσουν το demo όλων των επαγγελματικών συστημάτων στο Show Room.

Read More
Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016 3:56:47 μ.μ. Europe/Istanbul By Giannis Roussos Η εταιρεία,

BeymaΓια περισσότερα από 40 χρόνια ο βασικός στόχος της Beyma είναι να ικανοποιεί τις πιο φιλόδοξες απαιτήσεις των πελατών της. Για να το επιτύχει αυτό βασίζει πάντα την δημιουργία των προϊόντων της στην εξειδικευμένη έρευνα η οποία εξασφάλίζει με τον καλύτερο τρόπο την εφαρμογή τεχνολογίας αιχμής στην παραγωγική διαδικασία. Οι μηχανικοί της beyma μετατρέπουν την καθημερνή τους εργασία σε πρόκληση, ωθούμενοι από την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών στα προϊόντα της beyma, χρόνο με το χρόνο.

Read More
Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015 3:59:00 μ.μ. Europe/Istanbul By Giannis Roussos Αντιπροσωπείες,

Η KM monitor εγκαινίασε τον νέο της χώρο τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2008 έχοντας την χαρά να υποδεχτεί τους συνεργάτες και φίλους απολαμβάνοντας το live κουβανέζικο συγκρότημα που έδωσε μια ξεχωριστή νότα στην τόσο σημαντική για την εταιρία αυτή βραδιά. Ιδιαίτερη τιμή ήταν η παρουσία του κυρίου Juan Amate, ιδιοκτήτη της Master-Audio και της συζύγου του που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση εκφράζοντας τις ευχές τους για την νέα αυτή προσπάθεια.
Στις νέες εγκαταστάσεις στην Αχαρνών 437-439, στην Αθήνα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά όλα τα προϊόντα της beyma, master - audio, atomic & deadline και στο show room θα μπορείτε να απολαύσετε ένα demo όλων των επαγγελματικών συστημάτων.

Read More
Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2010 12:00:00 π.μ. Europe/Istanbul By Giannis Roussos Νέα,

H KM monitor έδωσε δυναμικά το παρών στο 4ο Athens Tuning Show που φέτος προσέλκυσε 81.200 επισκέπτες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More
Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2008 12:00:00 π.μ. Europe/Istanbul By Giannis Roussos Νέα,

Η ΚΜ monitor έλαβε μέρος για τρίτη συνεχή χρονιά στο 3ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Λάρισας στην Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης.

 

 

 

 

 

Read More
Κυριακή, 13 Απριλίου 2008 12:00:00 π.μ. Europe/Istanbul By Giannis Roussos Νέα,

Το αναγνωστικό κοινό του Power Techniques, του πιο εξειδικευμένου και αναγνωρισμένου περιοδικού tuning, ψήφισε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κατηγορία Ηχεία: Α' ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΕΥΜΑ που απονεμήθηκε στα POWER AWARDS.

 

 

 

 

 

 

Read More
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2007 12:00:00 π.μ. Europe/Istanbul By Giannis Roussos Νέα,

H KM monitor έδωσε δυναμικά το παρών στο 3ο Athens Tuning Show που φέτος προσέλκυσε 74.500 επισκέπτες.

 

 

 

 

 

 

 

Read More
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 12:00:00 π.μ. Europe/Istanbul By Giannis Roussos Νέα,