Για περισσότερα από 40 χρόνια ο βασικός στόχος της Beyma είναι να ικανοποιεί τις πιο φιλόδοξες απαιτήσεις των πελατών της. Για να το επιτύχει αυτό βασίζει πάντα την δημιουργία των προϊόντων της στην εξειδικευμένη έρευνα η οποία εξασφάλίζει με τον καλύτερο τρόπο την εφαρμογή τεχνολογίας αιχμής στην παραγωγική διαδικασία. Οι μηχανικοί της beyma μετατρέπουν την καθημερνή τους εργασία σε πρόκληση, ωθούμενοι από την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών στα προϊόντα της beyma, χρόνο με το χρόνο.

Νέες τεχνολογίες υιοθετούνται για την δημιουργία νέων προϊόντων με καλύτερη ποιότητα και καλύτερη απόδοση. Ο κύριος σκοπός της εταιρίας είναι να έρθουν όσο γίνεται πιο κοντά στους καταναλωτές.

Η beyma έχει προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πανεπιστήμια και κυβερνητικά ιδρύματα καθώς και σε πελάτες που χρειάστηκαν βοήθεια στο να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν το πιστοποιητικό THX. Όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας και συνεχών προσπαθειών έκαναν την εταιρία γνωστή διεθνώς. Με την συμμετοχή της στις πιο σημαντικές εκθέσεις μουσικής κατάφερε να αποκτήσει διεθνές κύρος. Χάρη στην κορυφαία τεχνολογία, την τεχνική υποστήριξη, την παραγωγή επί παραγγελία και τις υπηρεσίες μετά την πώληση, η beyma απέκτησε ένα ολοκληρωμένο διεθνές δίκτυο πωλήσεων που εξαπλώνεται στην Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική.

Η εταιρία είναι περήφανη για τον τίτλο, της εγγυημένα καλύτερης ποιότητας, που της αποδίδουν οι πελάτες της και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο της κίνητρο για την συνεχή βελτίωση του επιπέδου των προϊόντων της. Στην beyma θεωρούν ότι δουλειά τους είναι να φτιάχνουν τα καλύτερα μεγάφωνα που θα ταιριάζουν στις καλύτερες δικές σαςκατασκευές. Η beyma παράγει τις επαγγελματικές σειρές PRO και STUDIO, καλύπτοντας έτσι όλο το φάσμα των αναγκών σας, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εισέλθει δυναμικά και στον χώρο του CAR AUDIO.

H professional σειρά PRO, περιλαμβάνει μια τεράστια γκάμα μοντέλων από βαθύσυχνα sub woofers έως πολύ υψίσυχνα drivers και tweeters για: - Surround systems για μικρούς έως και πολύ μεγάλους κινηματογράφους - Μεγάλα PA καθώς και μεσαία ή μικρά PA (lives) - Συστήματα για μικρά cafe έως και πολύ μεγάλα clubs - Home Cinemas - PA monitors, studio monitors κτλ.

H επαγγελματική σειρά STUDIO διαθέτει μια βασική γκάμα μεγαφώνων για απόλυτη απόδοση Hi-Fi και Hi-End. Η σειρά CAR AUDIO περιλαμβάνει μεγάφωνα, ενισχυτές, κούτες sub και αξεσουάρ που καλύπτουν κάθε ηχητική εγκατάσταση, από τις πιο βασικές έως τις βαριές εγκαταστάσεις με panels για συμμετοχές σε διαγωνισμούς αυτοκινήτου ή για όσους απολαμβάνουν εκρηκτικές στάθμες εντάσεως.

Για όλες τις χρήσεις υπάρχουν αντίστοιχα συνδυασμοί μονάδων για να έχετε τις επιδόσεις που ζητάτε στις πιο λογικές τιμές. Όλα τα μεγάφωνα συνοδεύονται από ακριβή, λεπτομερή σχέδια καμπίνων της beyma.